Optimera din PC för maximal prestanda och hastighet

 

Norman System Speedup är ett verktyg som på ett säkert sätt rensar Windowsregistret i din dator. Det ökar datorns prestanda och gör den snabbare. Genom att ta bort onödig data frigörs diskutrymme för filer och program som du verkligen vill ha. När din PC är skräpfri kan du fokusera på din förbättrade användarupplevelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

299 kr inkl. moms

 

Produktfördelar

Tre i ett- lösning som rensar, optimerar och hanterar ditt datorsystem.

System Cleaner hjälper dig att schemalägga en skanning av systemet, rensa bort skräpfiler, ta bort privata filer på ett säkert sätt och fixa vanliga problem med bara ett klick. Då får du mer ledigt diskutrymme och färre spår efter ditt surfande.

System Optimizer säkerställer att din dator är optimerad för att starta snabbt och för att utföra dina mest viktiga uppgifter.

Disk Tools ger dig en översikt och låter dig se statusen för installerade drivrutiner, hjälper dig att avinstallera onödiga program som stjäl utrymme på datorn, och låter dig återskapa filer.

Verktyget tar upp minimalt med plats på din dator och utför en komplett ”genomsökning och fix” på under en minut.

Lösningen har en intuitiv design och är enkel att använda. Det är den perfekta lösningen för såväl nybörjaren som den avancerade användaren.

 

Prova gratis i 30 dagar! Klicka på länken:

http://www.norman.com/products/system_speedup/se/page/free_trial/